HISTORIEN OM ESBJERG PARK


Siden 1955 har de historiske bygninger dannet rammen for ophold, nære relationer og spændende oplevelser af enhver art. De charmerende og unikke bygninger har tidligere huset Esbjerg Højskole og har således gennem mere end 50 år spillet en central rolle i den esbjergensiske historie. Man kunne fornemme historien, når man gik en tur blandt bøgerne i det gamle bibliotek, gik på opdagelse i den store vinkælder eller beundrede hovedbygningen og lokalernes karismatiske og særegne arkitektur.

I november 2013 slog den tidligere ejeren af ECH PARK, Palle Storinggaard, dørene op for et nyt kapitel i bygningernes mangeårige historie. Efter nænsom restaurering foretaget med respekt for historien, stod nu et moderne hotel, der både kunne rumme historien og havde faciliteter til at kunne skabe nye, endnu bedre minder for den nye generation.

Netop de mindeværdige oplevelser er noget, der havde særlig betydning for Palle Storinggaard og dannede dermed det vigtigste grundlag for ECH PARK. Ambitionen var fra starten at skabe et hotel, der kunne rumme det hele og hvor der ikke blev gået på kompromis med kvaliteten. Hvor der var plads til den enkelte gæst og hvor nærvær, fleksibilitet og imødekommenhed var grundpillerne. Det eksklusive skulle være inklusive og hans passion for faglig stolthed, gode råvarer og kvalitetsoplevelser var udgangspunktet overalt på hotellet.

I 2020 blev hoteldelen solgt fra og navnet blev ændret til Esbjerg Park, målet var nu at satse udelukkende på konference, møder og selskaber.

I September 2023 solgte Palle Storinggaard, Esbjerg Park til sin mangeårige medarbejder Jeanette Pedersen og hendes kompagnon Kim Baarsøe. 

I dag hedder det fortsat Esbjerg Park og ledes af Jeanette Pedersen, som konferencecenter, hvor der kan afholdes store og små møder, store konferencer, fester og selskaber, foredrag og ikke mindst den nye store satsning på koncerter og stand-up. Esbjerg Park er en helt særlig perle, der ligger i det skønneste naturområde og dog alligevel tæt på centrum. 

"Ambitionen på Esbjerg Park er at møde vores gæster med varme og nærvær, med plads til den enkelte gæst og hvor de bliver mødt af et højt serviceniveau. Vi går langt for at opfylde vores gæsters ønsker og behov og vi sætter en stor ære i at vores gæster føler sig hjemme og derved får lyst til at komme igen og igen" 

                                           Jeanette Pedersen, Ejer og Direktør, ESBJERG PARK

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
Esbjerg Park ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 44259095

+45 88 82 16 00
info@esbjergpark.dk