Møder


Se vores mødebrochure her | Klik her 

Vores 4-stjernede konference faciliteter
bringer jer og jeres medarbejdere sikkert i mål.

På Esbjerg Park er vi specialister i at afholde møder og konferencer. Vi har hver dag rigtig mange gæster til både konferencer og møder og med 12 mødelokaler til deltagerantal fra 1 til 500 personer er Esbjerg Park derfor den perfekte sparringspartner i forbindelse med planlægningen af jeres dag.

Fra det lille, intime møde til den store konference, strategimødet, kickoffs, foredraget, netværksmødet eller noget helt andet har vi altid den mødeløsning, der giver jer det bedst mulige udbytte af arbejdsdagen - på den måde kan I nemlig koncentrere jer om dagens indhold og om at skabe en god og lærerig arbejdsdag med jeres kollegaer.

 

 

Et andet vigtigt kriterie for en god mødedag er naturligvis en veltillavet og energigivende madoplevelse. Derfor sørger kokkene på Esbjerg Park altid for at have et stort udvalg af lækker, hjemmelavet forplejning, der giver jer energi til at holde jer veloplagte, effektive og på toppen. Den lille pause kan have stor betydning for mødedeltagerne og derfor sørger vi naturligvis for søde fristelser og sunde snacks, så I er klar til at tage fat på resten af arbejdsdagen. Den rette forplejning aftales i fællesskab, så den matcher arrangementets karakter og mødegæsternes behov.

Som noget helt unikt bidrager de store, grønne arealer og Vognsbølparken, der omkranser hotellet, med den perfekte mulighed for at tilbyde vores gæster en sjov og anderledes mødedag. Områderne er perfekte til eksempelvis teambuilding-kurser, Walk & Talks og Mystery Games, hvis du ønsker at give dine medarbejdere og kollegaer en ekstra god oplevelse og bringe dem tættere sammen. Ligeledes sørger vi gerne for både tæpper og madkurve, hvis I ønsker at tilbringe frokostpausen i det grønne eller slutte dagen med tapas og et godt glas vin i parken. Skal I for alvor forkæles, laver vi gerne en helt særlig afrunding af dagen med en gastronomisk oplevelse i vores hyggelige vinkælder eller et brag af en fest for jer og jeres kollegaer.

Ønsker du mere information eller blot inspiration book et møde på info@esbjergpark.dk 

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
Esbjerg Park ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 44259095

+45 88 82 16 00
info@esbjergpark.dk