Diva Christmas - Intim koncert


Der er dømtjulestemning så man hører kaminen knitre, gåsestegen dufte og hjerterne åbner sig for det julen egentlig handler om: nærvær og samvær med sine kære.

De to Divaer er vilde med jul, og har siden sidste jul pudset på både de gamle juletoner, samt de nyere, som også skal frem i stearinlysets skær.

Publikum kan læne sig tilbage, og fra første tone føle sig underholdt og rørt af ‘juleånden’ de dygtige sangerinder synger frem.

Svingende amerikanske evergreens, kirkelig skønsang, traditionelle danske og sarte nordiske toner er på programmet denne koncert. 

Den store musikalske variation er mulig fordi de to syngende Divaer har fundet sammen i musikken, trods deres forskellige udgangspunkter, og sammen skaber de magi med hver sin ‘lyd’.

 

Anne Fjord er rundet af gospelverdenen, og med sin smittende sangglæde og store talent, tager hun bla. publikum med på jul med ‘ lidt gang’ i.

 

Kirstine Bonde er rundet af den klassiske musik-verden og trakterer publikum med de store elskede klassiske toner som ‘O holy Night’ og Schuberts ‘Ave Maria’, 

I flere år turnerede hun i Norden som gæstesolist med første vinder af ‘Britain’s Got Talent’ Paul Potts.

 

SPISNING UNDER SHOW

Showet er inkl. lækker forret, formidabel hovedret samt kage. Derudover får man også serveret 2 glas samt kaffe.


Køb din billet her


Praktisk information


Dato: 05-dec-2024
Tidspunkt: Kl. 18-22
Pris: 499,- kr. + gebyr


KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
Esbjerg Park ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 44259095

+45 88 82 16 00
info@esbjergpark.dk