Stand-up comedy med Torben Chris, Morten Wichmann & Benjamin Jeppesen


Torben Chris

Torben Chris er landets mest jyske komiker – og han er ligeså sjov som han er jysk! 

Med 17 års stand-up erfaring og en læreruddannelse bag sig er Torben i stand til at tale til alle slags mennesker og forklare dem det dumme og sjove i (for Torben) ulogiske ting han møder i sin hverdag, krydret med en god blanding af åbent sind og raseri over dumhed! 

Man kender Torben fra en lang række shows og TV-programmer; f.eks. hans egne ting som “Giver Det Mening? Med Torben Chris”, “Jydelogik”, “Torben Chris’ ABC”, rækken af “Men’s Room” shows med kollegaen Thomas Hartmann, og når han har gæstet ting som “Stand-up.dk”, “Talegaver Til Børn” og “Zulu Kvægræs” – så du skal ikke være i tvivl om, at Torben er en både erfaren og rigtig dygtig komiker, der nok skal få ethvert publikum i gang med at grine! 


Morten Wichmann
Morten Wichmann har med sine mange års erfaring indenfor dansk stand-up scene debuteret med sit eget soloshow ”Wichmann gør sin ting”, der er optaget under Zulu Comedy Festival i KBH, som får dig til at trække på smilebåndet med udsolgte pladser i København, Odense og Aarhus. Med sine kollegaer Michael Schøt, Torben Chris og Martin Nørgaard har han været med i “Rage Against The Mainstream” på Danmarksturne. Det er et comedy show i sin egen klasse. Trods sin unge alder har Wichmann blandt andet været tekstforfatter for flere sæsoner af ”Live fra Bremen” på TV2 og bidraget med materialer til ”Dybvaaaaad” med Tobias Dybvad.

Morten Wichmann er ikke bange for at ytre sig igennem hans politiske holdninger med sit enorme komiske talent, som har skabt Wichmann en vigtig rolle på den danske comedy scene. Det er altid underholdende at opleve Morten Wichmann, hvilket kan bekræftes i podcasten ”Fup i farvandet” der i 2017 blev nomineret til en ZULU Award. Morten Wichmann har deltaget i ”Nørgaards Netfix” med Martin Nørgaard og blev for alvor landskendt i ”Comedy Fight Club” på TV2 Zulu, og ikke mindst vandt han en 2. plads i ”DM i stand up” i 2008. Morten Wichmann har været med i hele 8 Danmarks turnéer, så her får du en komiker med talent og erfaring.


Benjamin Jeppesen
Benjamin fanger ret hurtigt sit publikum med sin  lune jokes og fortællinger, om hans finurlige hverdag og de udfordringer der følger med, når man har været i forhold i mange år og har fået børn, og er kommet ud af forholdet og startet på ny… Der bliver gjort grin med ham selv og hans familie, men også observationer uden for hjemme, får en tur. Der er garanti for et godt grin, om man så er ung eller gammel. Benjamin er sjov.

 

SPISNING FØR SHOW

Nyd en lækker anretning eller buffet ( efter køkkenets valg ) med koldt, varmt, ost og dessert.

Spisningen er muligt fra kl. 16.30 og frem til dørene åbner kl. 19.00

Pris 265,- pr. pers.


KØB HER


Praktisk information


Dato: 29-aug-2024
Tidspunkt: Kl. 20:00
Pris: 120,- + Gebyr
Spisning før show: 265,- + Gebyr


KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
Esbjerg Park ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 44259095

+45 88 82 16 00
info@esbjergpark.dk