Peter Ebberfeld spiller Spar 2


Ebberfeld- orkester med speciale i alment velvære

Det oser af nostalgisk energi, Spar 2 og glade dage, når orkestret Ebberfeld går på scenen. Byens Bedste Bryster, Århus Pige, Leve Uden Dig, Skrid Babe, Tro Mig på Mit Ord og alle de andre… de ér der - der må skråles med.

Og bandet leverer med samme gnist og barnlige energi, som da de gav koncert som 14 årige. På en trailer… foran byens legetøjsbutik. Det er dén energi, der nu har levet i det gamle ungdomskluborkester i mere end 35 år, og den smitter F.eks. når man råber Kæmpe Kæppe Knækker Næppe synkront og i flok. Eller sender en stille hilsen til Datter Af Præsten. Brummer med på Ståsted I Stormvejr - en ny sang som er en slags storebror til Sommeren Sidste År (Blåvands Bølger). Det er forresten her, det er gratis at skrige “Shanananananananana” mod himlen.

Det bliver vildt, skørt, rørende og meget mere. Men det bliver altid, som det skal være.
For om publikumstallet er tres eller tusind, om scenen er på europaller eller meterhøjt stilladsværk leveret med sættevogn:

Dét her orkester vil altid bare være - drenge på en trailer.

BILLETPRISEN ER INKL: koncert, bus ind til byen efter koncerten + én øl eller drink på Skrædddergården eller Little London, ved fremvisning af armbånd. 

TILKØB SPISNING INDEN KONCERTEN

Nyd en lækker anretning med koldt, varmt, ost og dessert serveret på en tallerken. Spisningen muligt fra kl. 16.30 og frem til dørene åbner kl. 19.00

Pris 265,- pr. pers 


KØB HER


Praktisk information


Dato: 26-okt-2024
Tidspunkt: 20.00
Pris: 250,- + gebyr
Spisning inden koncert: 265,- + Gebyr


KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
Esbjerg Park ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 44259095

+45 88 82 16 00
info@esbjergpark.dk