Fester
og
selskaber


Vores DNA består af 100% servicegen

Fejringen af livets store begivenheder og mærkedage har været en vigtig tradition overalt i verden i flere tusinde år. Det er de dage, hvor vi samler familie og venner for at skabe minder for livet og fejre rundingen af et skarpt hjørne, en særlig højtid, et stærkt bånd mellem to mennesker eller andre vigtige begivenheder, der giver anledning til uforglemmelige øjeblikke.

På Esbjerg Park forstår vi, at hver fest er noget unikt. Bag hver fest og hver anledning ligger der en særlig historie og nogle mennesker, der hver især har deres egne ønsker og drømme om den perfekte dag. Derfor sætter vi altid god tid af til dialogen med dig, når festen skal planlægges og detaljerne skal på plads. Vi har mange års erfaring i at råde, vejlede og foreslå løsninger, der sikrer, at den særlige dag bliver netop det – helt særlig.

Vi er opmærksomme på alle detaljer, og vi laver ud fra dine ønsker forslag til borddækning, menu og festens temaer. Den gastronomiske oplevelse skaber vi i fællesskab med dig og vores dygtige kokke og vores vintjener giver gerne både gode råd og smagsprøver, så vi sammen kan finde den helt rette vin til menuen og jeres smagsløg. Under festen sørger vores professionelle og veloplagte personale for, at alle gæster har en god aften, og at alt forløber som planlagt, så I har tid til at nyde samværet med gæsterne, den lækre mad og den gode vin.

Med stor erfaring, et stort netværk og professionelle samarbejdspartnere hjælper vi jer ligeledes gerne med at finde det rigtige band, den perfekte fotograf eller med et godt forslag til lokalets udsmykning, så alt bliver helt rigtigt på den store dag. Vi har mange idéer, lang erfaring, blik for detaljerne – og kun et enkelt mål for øje: At skabe de perfekte rammer om jeres fest og gøre den helt perfekt for netop jer. 

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
Esbjerg Park ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 44259095

+45 88 82 16 00
info@esbjergpark.dk