Lokaler
Og
Faciliteter


Godt arbejde i inspirerende lokaler

Det er vigtigt at komme godt fra start, hvis en konference skal blive en god oplevelse for alle og give det rette udbytte. Med lokaler, der rummer alt fra 1 til 500 personer og i alt 12 mødelokaler indrettet med forskellige temaer, hurtig wi-fi og professionelle mødefaciliteter, kan vi altid finde en skræddersyet løsning, der passer til netop jeres behov og ønsker for en vellykket arbejdsdag.

Vores mindre mødelokaler er forskelligt indrettet med plads til mellem 1 og 100 personer og er naturligvis udstyret med alle de tekniske faciliteter, der måtte være brug for i løbet af dagen. Hvad enten man ønsker at afholde et anderledes og afslappet møde i vores hyggelige vinkælder eller en effektiv arbejdsdag i strømlinede lokaler, har vi mødelokaler for enhver smag og et hvert behov. Personalet står naturligvis altid parat med praktisk assistance, hjælp til IT, lækker forplejning og et venligt smil.

Vores store Sundbo sal, der rummer op til 500 deltagere, er udstyret med højt til loftet, stor scene, samt professionelt lyd- og av-udstyr. Vores konference værter står dagen igennem til rådighed med råd, vejledning og teknisk viden, så jeres konference kan få den bedst mulige start og I opnår det ønskede resultat.

Uanset anledning står vi klar til at tage imod jer med en god kop morgenkaffe, nærværende, fleksibel og personlig service, lækker mad og inspirerende lokaler, der passer til netop jeres arrangement.

 

Ønsker du mere information eller blot inspiration så book et møde på info@esbjergpark.dk 

 

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
Esbjerg Park ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 44259095

+45 88 82 16 00
info@esbjergpark.dk