Lige til grænsen 


Brian Mørk advarer: Køb ikke billetter til mit nye one man-show…

…hvis du er typen, der hurtigt bliver stødt over en joke. Så er Brian Mørks ‘Langt over Grænsen’ ikke et show for dig.

 

I et helt nyt stand-up-show går Brian Mørk mod tidsstrømmen og sparker nedad - og opad for den sags skyld. Og til siden. Og på sig selv. Intet er helligt, og alle står for skud i det seneste show fra komikerens hånd. Og der er en mening med galskaben, fortæller han selv.

 

“Det er ligesom om, vi har glemt, at jokes er jokes, og at vi er nødt til at grine af os selv. Især da retssagen kørte mod en 28-årig mand i foråret, der blev idømt fængsel for at have racistiske vittigheder på en hjemmeside. Det hører ikke hjemme i Danmark, at man kan få en fængselsstraf for at fortælle vittigheder, så derfor er det mig magtpåliggende at lave et show, der går over grænsen,” siger Brian Mørk.

 

Mørk selv mener, at det er diskriminerende, hvis der er minoriteter og befolkningsgrupper, som man IKKE gør nar ad. Selvironi og humor er et fællesskab, og hvorfor skal folk udelukkes, fordi andre er bange for, at de tager på vej.

 

“Jeg ville først lave udelukkende racistisk materiale, men jeg fik henvendelser fra handicappede, og LGBT-personer, der ønskede at blive inkluderet i showet - så nu står alle for skud. Ikke mindst den midaldrende, hvide mand,” siger Brian Mørk.

 

Derfor er det klart, at hvis offerkortet sidder løst på én, og man let tager på vej på vegne af andre, så er ‘Langt over Grænsen’ ikke et show, det giver mening at bruge penge og tid på.

 

Er man på den anden side et menneske med selvindsigt, selvironi og en lyst til at tage alverdens dårligdomme og grusomheder med et gran salt, holde dem i strakt arm og sammen med en masse andre mennesker være fælles om at grine de slemme ting lige op i ansigtet, så skal man hive en billet til ‘Langt over Grænsen.’

 

“Det er også et show, der skal vise, at vi godt kan have det sjovt sammen og grine af jokes, uden nødvendigvis at være enige i den bagvedliggende pointe. Det er vigtigt at kunne skelne,” siger komikeren.

 

TILKØB AF SPISNING

Nyd en lækker anretning i rolige omgivelser før foredraget starter. Anretningen består af koldt, varmt, ost og dessert

Spisningen starter fra kl. 16.00 og frem til dørene åbner kl. 19.00


Køb din billet her


Praktisk information


Dato: 18-sep-2024
Tidspunkt: Kl. 20:00
Pris: 195,- + Gebyr
Spisning inden show: 265,- + Gebyr


KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
Esbjerg Park ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 44259095

+45 88 82 16 00
info@esbjergpark.dk