Det siger vores gæster


I min rolle som organisations-konsulent og facilitator har jeg, hver gang det har været muligt, benyttet Esbjerg Parks faciliteter. Det har jeg grundet den fantastiske service mine klienter og jeg nyder ved hvert besøg. Jeg er sikker på, jeg taler på alles vegne, når jeg siger, at personalet virkelig formår at få “os gæster” til at føle os som venner af huset, der alle får særbehandling. Maden er vidunderlig og det er muligt både at booke store, lyse lokaler eller mindre og hyggelige rum, som Biblioteket afhængig af arrangementets størrelse og formål. Ofte faciliterer jeg større arrangementer med deltagere fra hele landet og det er en stor tryghed for mig, som arrangør, at deltagerne kan overnatte samme sted, så vi uden stress og jag kan starte arrangementet til tiden. Jeg vil på det varmeste anbefale Esbjerg Park. Palle, tusind tak for din fleksibilitet, din venlighed og gavmildhed og for at lede et personale, der alle lever dine værdier. Det er en kæmpe fornøjelse af være gæst hos jer.

Sofie S.H, Organisational Consultant, Human Impact

 

En virkelig perle, med et højt niveau. Kan kraftigt anbefales til andre, som har interesse i en god oplevelse. Alle medarbejdere har en oprigtig interesse I af få min oplevelse til at blive verdensklasse. Smuk kunst, dejlige omgivelser og en spændende lokalhistorie på stedet følger med.

Henning D, Underviser, Apropos Kommunikation

 

Allow me on behalf of several hundred guest to let you all know we have had a great experience, yet again, at your venue. During our many Onboarding Sessions for a Safe Tyra I have never heard any complaints from the delegates attending.They all, including me, appreciate the service levels & the atmosphere you are creating for all of us.
On a personal level I would like to thank you all for always being very attentive and show genuine care & concern.

Kenneth D., Senior HSE Advisor, Total E&P

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
Esbjerg Park ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 44259095

+45 88 82 16 00
info@esbjergpark.dk