Den perfekte afrunding


DEN PERFEKTE AFRUNDING

På en lang dag med møder, kurser og konferencer

Et vigtigt møde, der afrundes med en lækker middag, lidt networking med tapas og et godt glas vin eller måske bare en drink i baren, betyder mere, end man tror.

At slutte dagen af med sine kollegaer eller kunder i hyggelige omgivelser skaber god stemning, tættere relationer og bedre samarbejde og giver dermed mere udbytte af jeres arbejdsdag. Dagens seriøse indhold kan drøftes i en lettere tone og man kan i fællesskab evaluere forløbet i en hyggelig og afslappet atmosfære.

På Esbjerg Park hjælper vi jer altid gerne med at skabe rammerne for den perfekte afslutning på jeres arrangement. Uanset om I ønsker at byde jeres kunder på en lækker middag eller en lærerig vinsmagning, give de dygtige medarbejdere en kulinarisk oplevelse i form af en Wine Cellar Dinner eller bare vil runde af med lidt let forplejning og en vinbar, skræddersyr vi gerne den perfekte afslutning på jeres dag.

Vi har stor erfaring med at koordinere og arrangere små og store events, poker nights, private dinners og mere specielle arrangementer, så I trygt kan koncentrere jer om at nyde den perfekte afrunding af en oplevelsesrig møde- eller konferencedage.

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
Esbjerg Park ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@esbjergpark.dk