Musikken
til
festen


Når du skal aftale fest på ECH Park, så har vi gode samarbejdspartnere som kan stå for musikken til festen.
Det gælder både livemusik og dj-musik.Dansk DJ virksomhed siden 2013

Lej en DJ ApS er en landsdækkende DJ virksomhed, som årligt leverer det musikalske indslag til mere end 1000 arrangementer i hele Danmark. Virksomheden blev stiftet i 2013 og har siden begyndelsen oplevet konstant fremgang og stigende efterspørgsel fra både private, det offentlige og virksomheder, der mangler musik til deres kommende arrangement.

Vi har siden begyndelsen haft stort fokus på at skabe tryghed i en branche, som til tider kan virke meget uoverskuelig som kunde. Ved at kombinere sublim kundeservice med fantastisk dygtige og kvalitetsstemplede DJ’s, har vi formået at skabe en virksomhed der sikrer en pålidelig leverance af musik med høj kundetilfredshed. En af vores vigtigste opgaver er at fjerne tilfældigheder og sørge for at skabe de optimale rammer inden arrangementet, så afviklingen af festen foregår nøjagtigt som planlagt og i din ånd.

Vi stræber dagligt efter at videreudvikle Lej en DJ med henblik på at optimere og perfektionere kundeoplevelsen, forbedre og styrke vores DJ’s kompetencer samt at gøre dét at leje en DJ til det førende musikalske indslag til alle arrangementer i hele Danmark.

 

Se mere her - KLIK HER

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
Esbjerg Park ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@esbjergpark.dk